הצעות למעידה חד פעמית
לבקשת הוועד המנהל של עדת המעודדות (שם רשום) ופונים אנונימיים פודהה מזמין את קהל הקוראים, גם אילו הממעטים להגיב (כן, כן בדיוק אליך התכוונתי!) לבחור מה תהיה מעידת ה-30 הגדולה.
לקראת האירוע המכונן של הפחתת 30 קילו מתכוון פודהה למעידה חד פעמית (אולי ב-45 תהיה עוד אחת…) בה יחגוג באתנחתא רבת קלוריות , 30,000 גרם של דחיות (וביטול) סיפוקים.
האירוע יחגג בקרוב מאוד (אני מקווה) ואודיע עליו בדיוק כאן. כל מי שיגיב יוזמן להשתתף.
ומה עליך לעשות? לבחור מהרשימה הבאה את המעידה הנכונה לטעמך:
בורקס שבלול (קומפלט) שוק הכרמל או ליאון ובניו
מנה וחצי חומוס או מסבחה (עלי קארוואן או עפיף בקאלנסוואה)
מנה וחצי סביח (סביח דה לוקס)
מנה וחצי פלאפל (חאג" כחיל או ג'ינה)
פוקאצ'ה גרעינית (בר לחם) שלמה מרוחה בנדיבות בחמאה ואבוקדו
קרואסון עם ביצה ותוספות אצל לה-גאטרי.
קרואסון שקדים או שוקולד-שקדים (אשמח להמלצות מעודכנות)
6 פרליני שוקולד מובחרים (והיכן הכי טובים בתל אביב?)
2 כדורי גלידה משובחת (בגביע אכיל) דולצ'ה מלודי
כאמור יש לציין את בחירתך בתגובה, להמתין למועד ההפחתה וההודעה על האתר המועד לפורענות. שיהיה בכיף.
למען הסר ספק: רק המגיבים לפוסט זה בעניין המעידה החד פעמית יוזמנו להשתתף בחגיגת ה-30 שעל מועדה תבוא הודעה!
אל תגיד מחר – פן יהיה מאוחר
יום שישי, 27 ביוני 2008 בשעה 23:21
פיצה אישית (אולי משפחתית?) של גוסטו – הסוג לבחירת הפודהה
יום שישי, 27 ביוני 2008 בשעה 23:26
תודה לירון על התוספת הראויה. גם גוסטו מצטרפים למירוץ.
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 3:40
למה להגביל למעידה אחת…אפשר לחלק
5-6 מהגומי הצבעוני קרי,הדובון האנטומי
כדור גלידה משובחת
ומנה של חומוס/סביח
אם כבר,אז תחגוג ….
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 13:08
כתבתי מגילה ונעלמה בתהומות הנט
מהתחלה- פוקאצ'ה נופלת כי אין אבוקדו מוצלח בשוק , הפוקאצ'ה משעממת באכילה -ניתן להסתפק בפרוסה ביום יום (אכלתי אותה)
גם מסבחה וחומוס – אין הנאה (לדעתי) באכילת מנה וחצי- ניתן להסתפק בחצי מנה ללא חגיגה
הקרואסון של לה גטרי , למרות שטרם אכלתיו- עונה לבקשה- חצי קרואסון -זה לא זה והייתי מצרפת כדור גלידה (ללא הגביע, חבל על האנרגיה בלעיסתו) +2 פרלינים- נותר לבדוק של מי
פיצה- לאור דקיקות בצקה- אפשר לאכלה ביום יום ללא מסיבה.
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 14:06
גסטרו…חשבתי כמוך אבל,האיש רוצה לחגוג חח,ומה רע בבגט,טרי ,עם חמאה וכמה גבינות מהלכות,יין,זה התחום שלך,פלח נדיב של אבטיח עם גבינה מלוחה ולא 5%….לטעמי זו חגיגת "מעידה" ועוד דבר,למה לחשוב על מעידות……בונוס,בונוס על התנהגות טובה ועמידה נהדרת במשימה….פרס,למעוד זה לא נחמד כל כך.
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 16:04
יופי, זו הרוח הרצוייה, למרות שאני מצליח למצוא דווקא אבוקדו מצויינים, וזו גם עונה נהדרת לחמאה האירית,צרפתית, דנית….
המשיכו לשלוח את הצעותיכם לפרס או מעידונת.
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 16:36
איפה איפה איפה – אתה מוצא אבוקדו מצוין ? עתיד המח"צ בידיך
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 17:25
ראובן – רמת השרון
פיין מרקט נווה אביבים
פסיפלורה – נאות אפקה
אלו מהחודש האחרון, שכחתי איך קוראים לזן (קליפה חלקה)
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 18:22
בורקס שבלול
ולקנוח חתיכת מרציפן, אולי אצל כוכבה, אם הבורקס יהיה אצל ליאון, ואם בכרמל, אז לסים בלוינסקי במרציפן טוב.
יום שבת, 28 ביוני 2008 בשעה 18:23
בורקס שבלול
ולקנוח חתיכת מרציפן, אולי אצל כוכבה, אם הבורקס יהיה אצל ליאון, ואם בכרמל, אז לסים בלוינסקי במרציפן טוב.
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 16:44
מבחינתי – בלי שום היסוס – קרואסון שקדים. הכי שווה של דומיניק, שהוא עם קרם וניל.
אם בכל זאת מלוח: חומוס. יש לזה גם יתרון בריאותי, בהשוואה לבורקס
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 18:38
הולכת ומתגבשת החלטה. הכיוון מתוק, מאחר ובמישור המלוח הלחץ פחות, ויש נגיעות (מתונות) מתוך הרשימה.
אלא אם כן נתפרץ על מערום השומן של לה-גאטרי…
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 20:57
בשבילי אין כמו בורקס גבינה חם.
או משהו כזה
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/MACARONI-AND-CHEESE-239270
הפרלינים הכי טובים שטעמתי בארץ הוגשו לקינוח במול ים (ואני די בררנית בפרלינים).
גלידה היא לדעתי שוקולד מדולל, ולכן לא מעניינת.
אחלה בלוג!
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 21:01
האם הכיוון המתוק כולל כרטיס טיסה ? (לכל הפמליה, אני מתכוונת ) פייר ישמח לפגוש אותך.
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 21:28
תודה פסיונטה. מקרוני & צ'יז אכן נשמע מאוד מנחם ובאמת בקו של הבורקס, אבל מי מכין למול ים? (השף קונדיטור שלהם?)
וגסטרו, אל תפריזי.
אחרי 50-45 אוכל להרשות לעצמי להתחיל לחשוב על פריז. אפשר להשמין רק מהמחשבות?
יום ראשון, 29 ביוני 2008 בשעה 23:17
אכן השף קונדיטור.
הם היו מבריקים, עם מעטפת פציחה ודקה (סימנים מובהקים לאיכות) וטעמים מובהקים וטבעיים במליות. רובם או כולםמ שוקולד מריר.
מאז שלמדתי להכי לבד קשה להרשים אותי עם פרלינים, ושם הצליחו.
יום שני, 30 ביוני 2008 בשעה 12:42
מבחינתי
המבורגר 300 גרם עם גבינת עיזים מותכת ו2 פסי בייקון
מלווה בערמת ציפס רותחת
ולקינוח 2 כדורי גלידה בוניליה (סינקרס וקמפרי אשכוליות)
יום שלישי, 01 ביולי 2008 בשעה 18:48
ואם במתוק עסקינן- הרי כתבה שאולי תעזור לך להחליט
באדיבות אתר מטעמים שאיתר את ההכתבה
http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces;jsessionid=3edb07f230d5b45ff29313e44882bc16c1e613e16aa0.e34Mc3aTbNiTby0LaxmNbxqRchmMe0?articleId=32203&channel=2&subchannel=5
יום רביעי, 02 ביולי 2008 בשעה 17:21
באמת שהבחירה קשה ומסובכת. את הפוקאצה אני לא מכיר, אבל אבוקדו כעת???
מה בדבר איזה המבורגר עסיסי של הדיקסי? הרי חומוס כבר אכלת השבוע, והליאונים, שאותם אני מעריץ עוד מילדותי בבת ים לא מככבים לאחרונה. פלאפל זה פאסה, והשאר- איך להגיד את זה בעדינות- לא עושים לי את זה (גלידות תאכל אצל GC, וכו)
יום שישי, 04 ביולי 2008 בשעה 22:55
שליש שבלול
שליש קרואסון שקדים
2 פרלינים
וכדור אחד
וזהו
בתאבון
יום שני, 07 ביולי 2008 בשעה 7:28
אני הייתי יורדת על מנה וחצי פלאפל אצל גינה ומפנטזת על הסביח לקראת חגיגות ה45.
כל השאר אפשר להכניס לארוחות קלות במנון קטן אבל מנה רוויה בפחמימות זה מתכון בלעדי למעידות.
תזמין בזמן האירוע כדי שנהנה מהעונג שיתפשט על הפנים בכל ביס.