סביצה פלמידה לבנה ותירס קלוי
אין כמו יום שמשי חביב של חורף כדי לשגר עוד מנה ומתכון מנצח של סביצ'ה אהובתי:
- פרוסות של פלמידה לבנה (או כל דג ים לבן)
- קוביות קטנות של סלק מבושל או חי
- קוביות קטנקטנות של חלקו החיצון (בלי הגרעינים) עם הקליפה של מלפפון או שניים או ארבעה אם הם הקטנים של איתן סגל.
- שאלוט קצוץ או בצל אדום או עירית
- כוסברה קצוצה
- פלפל חריף קצוץ לפי הסיבולת האנושית המיועדת
- מלח אטלנטי או פסיפי (או כל גסות אחרת)
- מיץ ליים, לימון או יוזו אם בנמצא
- אפשר לטפטף מעט שמן זית עדין או שמן אגוזים
- עיטרתי בתירס קלוי/אפוי שקיבלתי מתנה משוק האיכרים (של לוס אנג'לס) חמוד ומוסיף קראנץ' בטעם חדש. (פופ קורן או שומשום או אפילו חמניות/דלעת קלויים יעשו עבודה תואמת)עדכון נוסף: בעדן טבע מרקט מצאתי תירס קלוי דומה ואף טעים יותר.