סביצה פלמידה לבנה ותירס קלוי

dsc00403.jpg

אין כמו יום שמשי חביב של חורף כדי לשגר עוד מנה ומתכון מנצח של סביצ'ה אהובתי:

  • פרוסות של פלמידה לבנה (או כל דג ים לבן)
  • קוביות קטנות של סלק מבושל או חי
  • קוביות קטנקטנות של חלקו החיצון (בלי הגרעינים) עם הקליפה של מלפפון או שניים או ארבעה אם הם הקטנים של איתן סגל.
  • שאלוט קצוץ או בצל אדום או עירית
  • כוסברה קצוצה
  • פלפל חריף קצוץ לפי הסיבולת האנושית המיועדת
  • מלח אטלנטי או פסיפי (או כל גסות אחרת)
  • מיץ ליים, לימון או יוזו אם בנמצא
  • אפשר לטפטף מעט שמן זית עדין או שמן אגוזים
  • עיטרתי בתירס קלוי/אפוי שקיבלתי מתנה משוק האיכרים (של לוס אנג'לס) חמוד ומוסיף קראנץ' בטעם חדש. (פופ קורן או שומשום או אפילו חמניות/דלעת קלויים יעשו עבודה תואמת)עדכון נוסף: בעדן טבע מרקט מצאתי תירס קלוי דומה ואף טעים יותר.

השארת תגובה