רב מוח
ביקור נוסף במזללה, למרות היעדרו של מאיר אדוני, הוכיח בעונג רב שזהו אחד המקומות העדכניים, המגוונים, הטעימים והראויים ביותר בתל אביב רבתי (ישראל) ואין לי ספק שהמסעדה הייתה תופסת מקום, וקליינטים בכל עיר המכבדת את סועדיה.
מובן שבחלוף מספר חודשים היו תוספות ועידכונים וכולם מאוד השביעו את חיכי וחיך ידידי החביבים. ברוסקטת השייטל שהיתה מערום מענג בפעם הקודמת נפרסה, (כמנהג הקארפצ'ו) כך שניתן להבחין בכל המרכיבים ובאיכותם.
מנה מעולה נוספת היתה ממיוחדי היום, משהו שרק יצא בימים האחרונים , וטוב שכך: נתחי טמפורת דג קוד מדוייקים על סלט מרתק עם רוטב חמצמץ שכלל קוביות פילה לימון שבבי גזר ושומר וגם אגוזים ואולי עוד הפתעות.
המנה האינטליגנטית ביותר שהביאה לסיעור (יתר) מוחין וביסים מופלאים היתה "קוראסון “בולונג’רי”, מוח עגל, טבחה, עגבניות, פלפלים מעושנים וחצילים, תפוחי ראטה, לימונים כבושים, ביצה קשה וכוסברה" הרכב מנצח שכלל מעטפת דפדפית של קרואסון מושלם עם כל הכיף ההרמוני בכיכוב המוח. מכירי יודעים שעל פי רוב, שעשועי מוח אינם בראש מעייני, אולם כאן היה שיחוק גדול ושמחה רבה עוד יותר בקירבתם של מנתחי מוח ופנימאים מדופלמים מניו-יורק ועוד.
נהנינו גם משאר המנות, מוכרות וחדשות ושמחנו שהמלצרית הזהירה אותנו מהזמנת פחמימתית מיותרת , שגם כך המנות, לבד מאושר גדול היוו גם עושר גדול…
נחלץ לנו גרונר ולטלינר קליל, נהדר ומתאים של BERGER מאוסטריה, ביבוא ווין דומיינס. (שימו לב שהצלחתי, כמעט, להימנע מלכתוב ני-מוח…)
יום ראשון, 25 בספטמבר 2011 בשעה 10:39
היי, כיצד ניתן ליצור איתך קשר?
יום שלישי, 27 בספטמבר 2011 בשעה 16:37
לשלוח מייל ל- Gmail.com(שטרודל)Foodha1
שנה דבש, חג שמח וטעים!
יום חמישי, 29 בספטמבר 2011 בשעה 8:59
קוראסון- כך במקור?
תודה על הדיווח, למרות שפנימאי התפוח סמכו ידם, אצלי עדין מח זה לא
יום שישי, 30 בספטמבר 2011 בשעה 0:10
אכן במקור.
שמעתי שם גם יוז'ו בביקור קודם.