משתה פורים משולש
משתה פורים, עדליידע , בחצר המלך פודהה עמד השתא בסימן משולשים, זכר לקטיף אוזני המן ובניו:
התחלנו במרק ראשי דגים וירקות לתוכו הוטבלו "אוזני המן" , משולשי טורטליני מבצק עם סלק שהסמיק את המשולשונים. לתוכן הכניסו בנות קוסטר המושבניקיות פירה בטטה, וניחוח מרווה.
אוזן המן 2 הציגה בצק פילו (ליאון ובניו) 4-שכבתי מוחמא היטב ובין השכבות פרוסות כמהין שחור טרי משוק האיכרים (פורטבלו), בתוך האוזניים נקבצו ובאו תרד (אברבנאל-משק 6) וגבינת מוסלה, בסגנון בולגרי של משק צאן-אל. 20 דקות אפיה התנור של כ-200 מעלות הניבו בורקס-על מושחם ומושחת כהלכה.
עלי כרוב באלאדי (מלפוף) מאודה, קופלו והכילו בקרבם סלט אהוב ומוכר – קולסלאו גוואקמולי שקיבל חיזוק חיצוני משמן אבוקדו וטיפות מיץ יוזו.
הערב נחתם באוזני המן "אמיתיות" מבצק שמרים פריך בשני מילויים: שוקולד וקוקוס, ושוקולד לבן ואספרסו. גם אוזניים משובחות אלו נודע להן עבר מושבניקי מכובד.
חג שמח ומבדח!
יום ראשון, 24 בפברואר 2013 בשעה 10:13
פששש נראה מעולה, חג שמח
יום ראשון, 24 בפברואר 2013 בשעה 10:42
תודה רבה וחג שמח ומבדח לך ולכם!