לאכול ירוק-לבן

לכבוד ההצלבה בכדורסל שמתחילה הערב. תוכנס לתנור זו התבנית עם שכבות תרד טורקי ירוק חלוט (מתובל כתש לימון כבוש ושום) ופרוסות גבינת פטה לבנה, פרוסות פלפל חריף ירוק וקצת שמן זית לאפיה.
אני מקווה שכך נאכל את הירוק- לבן של פאנאתינייקוס.
ואם נאכל אותה, ננסה משהו אחר, יותר צהוב בחמישי!
יאללה מכבי!!!!!

4 תגובות to “לאכול ירוק-לבן”

  1. מאת צביקה:

    בשם האלוהים, אנא אל תחזור על מתכון זה בין החודשים אוקטובר למאי!

  2. מאת foodha:

    אכן, מלבד הטעם המשובח זה לא הביא לתוצאות הנכונות.
    מחר משהו צהוב דחוף!!!!

  3. מאת גסטרו:

    מבינה שהכנת צהב דחוף – ברכות על הנצחון !

  4. מאת foodha:

    תודה, עכשיו יש 2 שיעורי בית להכין!!

השארת תגובה