כרוב באלאדי ממולא בשר ופריקי שלם
התשוקה לפרודוקטים חדשים לא מרפה. תמיד אשמח לגלות כיוון מרענן, או שלב ראשוני נוסף של ירק, פרי או דגן. בצעדה במישורי הכפר הירוק ובשדות גלילות קטפתי מספר גבעולי חיטה ירוקה שצמחו על השביל כדי לערוך ניסוי שטח קטן, שתוצאותיו יובאו בפני הציבור בקרוב. בינתיים הנחתי את ידי על כרוב באלאדי ענק ופחוס בשוק האיכרים (לא תמיד יש…) וגם בפריקה ירוקה (ושלמה). רכשתי מקצב ידידותי צוואר טחון מהול בשאריות אנטריקוט, הפשרתי את הכרוב מהפריזר הוספתי את הפריקה ויצאתי למלא את חובותי, באופן אותו תיארתי במילואים קודמים. אין צורך במסדר חוזר. השינוי הפריקאי מוסיף מימד קראנצ'י חביב לחיך, לשן ולבלוטות הטעם.
יום ראשון, 29 במאי 2011 בשעה 22:20
איזה בלוג מקסים!
אשמח מאוד לקבל עדכונים למייל שלי.
בתודה מראש,
טליה
יום שני, 30 במאי 2011 בשעה 16:38
תודה טליה,
מקווה להצליח למצוא את האפשרות לעידכון.
יום שישי, 03 ביוני 2011 בשעה 12:50
נפלא, מעניין, מעורר השראה.