אביב מרהיב
כתמיד, כמו סיפור שיגרתי מההגדות, התברכנו בתועפות מזון משובח, שיספיקו עד נר רביעי או חמישי של פסח. מהמטבח שלי יצאו קציצות פרסה עם פירורי מצה, סלט חסות ואגוזים ברוטב מיונז לימון-תפוז, ערכת קורנדביף (של דלישס בר) ועופות קטנים וערמומיים מלאים באורז, אורז בר, שיטאקי ושבבי כמהין, מזוגגים בלימון, שמ"ז וריבת פסיפלורה (של עדה שוורץ, לימן) ואת כל עסיסם הגירו הפעוטות לתבנית עתירת ירקות ושורשים (עוד מהסיור בעלה-עלה) שכללה פרובלנו, ויטולט, בייבי בטטה, דייקון, צנון שחור, גזרים מגוונים, שאלוט ובצל סגול ועליהם שמן זית תימין, פטרוזיליה וזעתר טריים וקצוצים, ומי ששכחתי שיקום… בצילום כל הכבודה בטרם נשלחה לתנור. המשך אביב מרהיב וחגים נעימים וטעימים.
יום ראשון, 24 באפריל 2011 בשעה 12:03
וויי וויי וויי , זה נראה כל כך טוווב
לנו היה גם השנה ליל סדר צמחוני (עם חיזוקי דג ) וקערה אדירה של סלט אבוקדו אה לה סבתא מימי מהיוגב חוסלה (אם תרצה אבקש את המתכון)
ואם בקונפיטורה מלימן עסיקנן- אנחנו מתעתדים לבקר שם במהלך חדש מאי-אפשר פרטים לגבי
גברת עדה? תודה !
יום ראשון, 24 באפריל 2011 בשעה 17:50
תמיד מעניין לשמוע על עוד מתכון לאבוקדו.
עדה ורפי שוורץ מפעילים דוכן פירות וירקות בשוק האיכרים. הריבות היה "ספיישל", לא בטוח אם הם בנויים למבקרים בלימן, כדאי לברר בדוכן או בלימן.
אנסה לשאול אם אגיע בשישי הבא.
יום ראשון, 24 באפריל 2011 בשעה 22:48
אנא שאל , אהיה שם רק ב 18 למאי כך שיש זמן לברר
לשוק אני לא מגיעה-צריך לטפל באילו שלא אוכלים מספיק ירקות…גם ביום ששי.