אגוז קשה מתפצח
עם תחילת השנה עלינו לטובה הגיע מועד חשיפת מספר מוצרים נהדרים שיבואו לידי שימוש בסוכות המתקרב.
העץ של השכנים לא תמיד ירוק יותר, אבל כמה עצי מקדמיה שממטירים המון פרי מעבר לגדר הביאו אותי לאיסוף, קילוף ופיצוח האגוז הקשה והטעים הזה. המפצח השוודי היעיל מאוד יפצפץ בקלות גם את האחים הגדולים, הפקאן והמלך.
שימוש ראוי ביותר למקדמיה טרי (וקלוי) בסלט החביב הבא.
יום ראשון, 24 באוקטובר 2010 בשעה 15:21
חיפשתי בכל כוחי איפה ניתן להשאיר כתובת מייל כדי לקבל את הפוסטים שלך ולא מצאתי. יש? אולי ב-FACEBOOK? תודה, דיצה