Spacey tuna
100-150 גרם קוביות קטנות של טונה טרייה
2 חופנים פולי סויה (אדממה)
2 כפות מיץ יוזו (או ליים/לימון)
2-3 כפות מיונז
כפית סויה
כפית טבסקו או חריף
3 כפות עירית קצוצה
2-1 אבוקדו קלוף ופרוס
כף שומשום לבן/שחור קלוי
כמה גבעולי עירית למצע קישוט
מערבבים את כל החומרים במקבץ העליון, אפשר אפילו להכין מבעוד מועד ולמקרר לכמה שעות.
על "קרני" עירית מניחים עיגולי "שמש" אבוקדו , מטייחים בספייסי טונה ומבזיקים ב"אבק כוכבים" שומשום .
מאוד רצוי להצטייד בפחמימה אפויה (למשל) לצורך העמסה וחלוקת הנטל. הקהל אצלי LIKE מאוד.
יום שלישי, 06 ביולי 2010 בשעה 22:04
like !!!!
איפה אתה מוצא אבוקדו בימים אלה ???!!!!
יום רביעי, 07 ביולי 2010 בשעה 10:57
נראה מעולה!
יום רביעי, 07 ביולי 2010 בשעה 16:07
תודה,
בשוק האיכרים יש לפחות אצל 3 איכרים שונים (נכון לפחות ליום שישי שעבר!)
יום חמישי, 08 ביולי 2010 בשעה 1:49
חן חן, ששי הקרוב סוף סוף יש לי חפש- אולי אשכים קום…
וברכות לעליה לגמר !!!
יום חמישי, 08 ביולי 2010 בשעה 9:16
יש לי חאודה כתומה וותיקה שתהיה על השולחן עם יין ספרדי אדום על כל סצנריו שלא יבוא….