Spacey tuna

100-150 גרם קוביות קטנות של טונה טרייה

2 חופנים פולי סויה (אדממה)

2 כפות מיץ יוזו (או ליים/לימון)

2-3 כפות מיונז

כפית סויה

כפית טבסקו או חריף

3 כפות עירית קצוצה

2-1 אבוקדו  קלוף ופרוס

כף שומשום לבן/שחור קלוי

כמה גבעולי עירית למצע קישוט

 מערבבים את כל החומרים במקבץ העליון, אפשר אפילו להכין מבעוד מועד ולמקרר לכמה שעות.

על "קרני" עירית מניחים עיגולי "שמש" אבוקדו , מטייחים בספייסי טונה ומבזיקים ב"אבק כוכבים" שומשום .

מאוד רצוי להצטייד בפחמימה אפויה (למשל) לצורך העמסה וחלוקת הנטל. הקהל אצלי  LIKE מאוד.

hit counter script

5 תגובות to “Spacey tuna”

  1. מאת גסטרו:

    like !!!!
    איפה אתה מוצא אבוקדו בימים אלה ???!!!!

  2. מאת ליאור:

    נראה מעולה!

  3. מאת Foodha:

    תודה,
    בשוק האיכרים יש לפחות אצל 3 איכרים שונים (נכון לפחות ליום שישי שעבר!)

  4. מאת גסטרו:

    חן חן, ששי הקרוב סוף סוף יש לי חפש- אולי אשכים קום…
    וברכות לעליה לגמר !!!

  5. מאת foodha:

    יש לי חאודה כתומה וותיקה שתהיה על השולחן עם יין ספרדי אדום על כל סצנריו שלא יבוא….

השארת תגובה