נקנוקיות למכביר

לא מעט נכתב על מבחר ואיכות הנקניקיות שהתברכה בהן ארצנו ועירנו בשנים האחרונות, ועוד יותר בחודשים האחרונים. יצאנו, בטרם הניצחון הכתום על התכלת, לבדוק את נקניקיות השף של עופר אלמליח וקובי בנדלק, הזכורים (לי) לטוב מברקרולה ונקודות טעימות נוספות. בכל יום יש מבחר של 4-5 נקניקיות מיוחדות, ולעיתים יותר, המגולגלות על מתקן ידוע, או ניתנות לרכישה הביתה או במשלוח. צמד עולה 19 שקל, יש גם מחווה היסטורית-נוסטלגית של משה בתיבה למען חינוך הדורות הבאים.

זופה דוגז, שם ציוני למופת הוא דוכן צנוע עם 4 שרפרפים ברח' אבן גבירול 138 (טל- 03-6020291),

טעמנו  מנקניקיות: עגל פיקנטי, נקניקיית השף (מבשר לבן) בשר לבן, כוסברה וקארי, עוף וחלב קוקוס, עוף ועשבי תיבול ואולי עוד משהו שהרכבו (המנצח) התערבל ונזרח מפרחוני. אהבנו מאוד את חרדל האגוזים וחרדל הקצח. הכרובים (לבן ואדום) והמלפפונים הכבושים, היו קצת אנמיים לחיכי. מחמת ההזמנה הנרחבת והעניין, צ'ופרנו בצמד כדורי שוקולד, שאכלנו בהנאה בבית במחצית. למען הסר ספק, זה לא בדיוק האוכל הדיאטטי המקובל,  אבל חביב כאתנחתא למי שפסע לא מעט, כל הדרך מהבית אל הדוגז שלו….

 

היום, בפגישת עבודה עם חברים סיפרתי על המקום, והפגישה כמעט ונתקצרה כדי שהחבר'ה יספיקו למהר ולהתנסות. גם קבוצת הביקורת דיווחה על פגיעות טעימות במטרה.

2 תגובות to “נקנוקיות למכביר”

  1. מאת ליאור:

    דגמתי לפני כמה שבועות שתי מנות בשטרן 1 הפלורנטיני והחזירו לי שם את האמון בנקניקיות (לא אכלתי מהז'אנר מאז הילדות). במקום מתייחסים לבירה ברצינות שאנחנו מתייחסים בה ליין – שווה בדיקה.

  2. מאת foodha:

    בהחלט נעלה את שטרן 1 על ה- TO DO LIST עם תקווה שיש להם בירה בסגנון WIEZEN .

השארת תגובה