מנת ומלצרית השבוע
היינו עם המון אורחים, בעיקר מחו"ל והיה כיף בכל מיני מקומות מוכרים וחביבים. המלצת הבית על המנה המועדפת על פודהה היא גספאצ'ו שרימפס בהרברט סמואל (ואולי יש למנה שם אחר, אבל זו היא בצילום). גם השאר היה נהדר, אבל במנה זו שילוב טעמים ומרקמים מנצח לחיכי; קרם/מרק בלאדי מרי מנוקד בשלוליות בהירות, עם מחית ושרימפס ומאחורי הסוואה ירוקה של מיני מיקרו עלעלים התחבא קרם ירקרק זוהר ומסקרן, שעד היום, למרות מקרא מפורט מהמלצרית המצויינת, אינני בטוח שאכן היו בו אבוקדו, שומר, ועוד. בכל מקרה שווה לנסות.
מלצרית השבוע היא קרן מהשרקוטרי. טיפלה ביעילות, אדיבות, חן ומקצועיות בשולחן של 16 סועדים עם מגוון שפות ורצונות.
יום שני, 31 במאי 2010 בשעה 22:59
מקוה שהאדום האדום עזר לך להתגבר על האכזבה מהצהוב
HS ברשימה ולא מספיקה להגיע…
אגב, אכלתי בערב שבועות גספצ'ו שהכינה אמה בת ה85 של חברתי- שפתים ישק, נחכה שהיא תחזור מכנס באיטליה ותתן המתכון.
יום שלישי, 01 ביוני 2010 בשעה 8:16
לפחות אדומים חביבים מחקו את הצהוב…
נחכה ונצפה בכליון עיניים ושפתיים