סלט מפואר וערב לחיך – צו השעה והוראות הרכבה:
מלמטה למעלה:
חציל חמים קלוי בגריל או שרוף באש, קלוף מעורו המושחר ומסונן 5-10 דקות
תרד מסביב לחציל , חלוט ומשולב עם בצל מטוגן
סלק מבושל כשעה וחתוך לקוביות
בצל מטוגן לעיל עד תחילת החום
המאירי או דומה בקוביות או פירורים גדולים
לימון שתיים-שלוש כפות
צנובר בין כפית לכף למנה, בהתאם לכיס ולפרגון
עגבניות שרי פרוסות, 3-5 לסועד
פלפל חריף פרוס דק
פלפל שחור כתוש
מלח גס או תרבותי, אטלנטי או ימתיכוני
זעתר טרי או תערובת
היו דומים לו, היו קרובים במרבית המרכיבים, אך המכלול החד פעמי (שכדאי שישוחזר) עלה על סך החלקים. נסו – על פי ההנחיות והצילום – במטבח הקרוב לליבכם!
יום שני, 25 בינואר 2010 בשעה 8:24
אני חם על התרד.
נראה נפלא.
ש.
יום שני, 25 בינואר 2010 בשעה 9:36
תודה. שווה את ההשקעה ומיעוט הפחמימות. הזכאים אצלי תמיד "מנגבים" עם איזו פרוסה דשנה.
יום ראשון, 14 בפברואר 2010 בשעה 17:39
ללא ספק נראת מנה מצויינת פודהה, חייב לציין שאתה לא מפספס!
ובאשר לפרוסת הלחם, מפנק ביותר,
כאן כרגע מסתפקים בשניצלים טובים לילדים…
שבוע טוב
א.ש