פיצת מעבר בגוסטו
אם לא לקינו בהבנתנו הרי שגוסטו עוברת ממש היום או שכבר עברה למשכנה החדש במורד המערבי של שד' חן (משכנה של המנוחה כנאפה). אנו הספקנו למצוא אותה במיקום המאוד ייחודי בתוככי חניון הרחוב הנציב (קרוב לשד' יהודית). הלוקיישן ההזוי משהו לא פגם בהנאה שלנו ואולי הוסיף מימד הרפתקני. פתחו לנו שולחן, פשוטו כמשמעו. הוציאו לחניון שולחן וכסאות, ישבנו והזמנו. לקחנו מש"קלים ולמברוסקו (שלהלן ייקרא גזוז-מיץ פטל למותרי אלכוהול). הזמנו שני סוגי פיצה פיצות: ג'מבון קיווי – פיצה עם רוטב עגבניות טריות, מבחר גבינות, פרוסות שינקן, ובמרכז חלמון נא ופיצת פנצ'טה פטריות . שתיהן טעימות מאוד ועשירות במרכיבים ויושבות על בצק דק, פריך טעים ומאוד מיוחד, שיש בו משהו מקורי שלא עמדתי על טיבו. אמצעי ההגשה מקוריים, בעיקר בהתחשב בלוקיישן. הפיצות נתונות בנייר (הסופג מעט מהשומן) ומוגשות במגש מתכת ומונחות על כן "איקס" (בד) נפתח. המחיר (68 ₪ לקוטר 32 ס"מ/ 87 ₪ ל-40 ס"מ) ממש לא מציאה. הנוער מדווח על פיצות רבות בחצי המחיר ומטה, אולם לחיכו של פודהה מוכן לספוג את העלות הבאה עם האיכות הכול כך ניכרת. התפנקנו גם בסלט ירוק וחביב עם גבינה מלוחה ושבבי פקאנים מסוכרים. נבוא לבקר גם במשכן החדש והסולידי יותר.
יום שלישי, 04 באוגוסט 2009 בשעה 10:37
כרגיל נכנסתי לבלוג ו-הפתעה. אני מברכת על החזרה לכתיבה, ממש התגעגעתי…
יום שלישי, 04 באוגוסט 2009 בשעה 19:50
גם אני כבר דאגתי
בניגוד לך סעדתי שם לפני כשנה- לא הרשו לנו (לנערה שאיתי ) לשתות קולה כדי שלא תקלקל את הטעם…הביאו לנו בקבוק מים קרים
למרות שאנחנו מחובבות הפיצות הדקות הבצק היה דק מדי , מתפורר בקצוות , השארנו קרוב ל 100 שח כל הזכור לי (ללא שתיה!) ויצאנו שלא על מנת לשוב
אבל- הבחור הנחמד נתן לי מתכון לסלט כרובית שעדין מסתובב לי בארנק וטרם בא לידי ביטוי
ברוך שובך לכתוב !
מה מצב המאזנים ?
יום שלישי, 04 באוגוסט 2009 בשעה 19:55
הוקל לי לראות שבפיצת בקיווי לא היה קיווי.
ברוך השב.
יום רביעי, 05 באוגוסט 2009 בשעה 17:25
תודה שרון, גסטרו ונטע
למען האמת הייתי כאן ולצערי גם לא נסעתי…
אכלתי ובישלתי והרבתי צעוד, כעת אני משתדל לשמור על הקיים (תוך קפיצות (משקל) קלות במקום…
מקווים לאסוף את השברים, למצוא פינה צוננת מהלחות ולשוב לשגרה.