זוקיני בביקיני

 zukkini-in-bikini.jpg

נבטי צנונית, נבטי ראשאד, נבטי קולורבי ,אנדיב פרוס, עלי ריג'לה, בצל ירוק, רוקולה  או עירית וכל מצע ירוק מצוי ומקובל יכולים לשמש כרי דשא ובסיס שילוח לזוקיני המוקפצים.

כ-8 זוקיני ירוק כהה פרוסים דק מוקפצים בשמן זית בווק או בתבנית בגריל או בתנור עד שמקבלים חריכה-קירמול- צבע נאה.

לצורך הרטבת הירוקת לעיל  שילבתי 4-5 כפות יוגורט סמיך (כבשים צאן אל למשל), כף שמ"ז, 2 כפות רסק פלפלים של OLIVE , כפית טבסקו, 2 כפות נענע קצוצה ומלח.

לעיטור הובזקו שומשום שחור ולבן. הסיכום נעים, טעים, קיצי, קליל ובריא.

השארת תגובה