חזרתי לעשן
לצערי הרב, עקב מחול חגיגות שנת ה-50 שבתי לסורי עם העישון. אחרי 14 שנות הפסקה עישנתי היום בצהריים בניחותא במטבח שלי. לא סיגר או מקטרת, לא נרגילה או סמים רחמנא ליצלן וגם לא לקחתי סיגריה קטנה.
בכל אשמים ידידי דורשי טובתי , שהפכו את כל חנויות המטבח-שפים-בישול ויין כדי למצוא משהו ביום חגי שישמח אותי, ישיש את בני מעי, ושעדיין אין לי. ובכן ובקצרה תמרהינדי והאופציונר רכשו עבורי מעשנת ביתית (לכיריים) של Nordic Ware. ולא חלפו ימים ושבועות אלא שלושה חודשים, ניקיתי את השולחן ויצאתי לדרך העישון החדשה.
בחרתי באפשרות הקלה והפשוטה למקצה הפותח, צמד פורלים מפולטים ונטולי אידרה , כשבתוך המעשנת כ-2 כפות שבבי עץ היקורי, מעט עשבי תיבול יבשים, מים בכלי המתאים וכעבור כ-25 דקות הדגים היו מוכנים, נושאים על בשרם טעם עישון מובהק, ולא מאבדים עסיסיות. ניסיון ראשון הוכתר בהצלחה. בפעם הבאה אשתדל להביא צילומי לפני ואחרי של העוף או שדרת הספיריבס או מה שלא יעלה על הכבשן.
יום רביעי, 17 ביוני 2009 בשעה 2:33
כמעט ועשית לי התקף לב …
קינואה מעושנת , תנסה ?
מתנה כהלכה ! הידד לרוכשים.
יום רביעי, 17 ביוני 2009 בשעה 2:57
נו, החלפת בסוף מצלמה? (-:
יום רביעי, 17 ביוני 2009 בשעה 9:22
קינואת סופרים תרבה עישון….;)
והמצלמה – אני ממשיך להסתדר עם מצלמה פשוטה ביותר וככל הנראה עושה את העבודה;
קודאק 3X אופטיקל זום 8.2 פיקסל
יום שני, 27 באוגוסט 2012 בשעה 17:54
אומנם עבר קצת זמן אבל שווה לנסות סיגריה אלקטרונית