סלט מאוד מאודה

סלט זריז ביותר להכנה, כ- 10 דקות.

  • ראש ברוקולי מופרח
  • באק צ'וי מעולעל בנפשו או חתוך לרבעים.
  • חבילת נבטי שעועית.

בסיר עם 2 ס"מ מים רותחים, שמים רשת אידוי או כלי במבוק. מניחים בו ל-3 דקות  הבאק צ'וי, מסירים לקערה, ומייד מרשיתים פרחי (וגזעי אם רוצים ואם טריים) הברוקולי ל-4 דקות ומסירים לקערה. הנבטים זקוקים לדקה-שתיים בלבד בסאונת האדים. הסלט מוכן.

מובן שניתן להשתמש בעוד מרכיבים (אפונה, שעועית ודומיהם).

100_1429_s.jpg

הרוטב , פשוט אף הוא:

  •  2 כפות רוטב הויסין
  • כף רוטב סרירצ'ה תאי
  • כפית שמן שומשום
  • 2 כפות מיץ לימון (או ליים)
  • כף חומץ אורז
  • חצי כפית מלח או כפית סויה.

שמים בצנצנת, סוגרים ומנערים.

בוזקים לעיטור כף שומשום לבן/שחור קלוי

השארת תגובה