מבזק נישנושים

מועד הירידים השנתי מתקרב ואנחנו לקראת שיא הפעילות. העבודה תופסת מקום, ובכל זאת תקציר ביסים ונישנושים:

קצביית סמיר (טבעון) עדיין מספקת בשר משובח במחירים מצוינים למי שהמקום מצוי בדרכו.

בני משפחתי מאוד אוהבים את החומוס של אהרל'ה מוול-דאן באזורי חן, וגם את הכרוב האדום. המסעדה הומה כתמיד.

אחרי שנפקדתי למעלה משנה וחצי מאוד שמחתי להיפגש מחדש ולראות שלמרות המשטר החדש (שלי) עדיין לא ירדו בשווארמת אמיל (חיפה) מהפסגה. יש להם תשלובת שמסתובבת ומנצחת, גם אחרי שעה וחצי בחימום נוסף בבית, וגם ללא חיבוק הפיתה הפחמימתי. טחינה, מעט חריף, כרובית מכורכמת, עגבנייה ובצל וחסל. מעולה!

לשני אירועים וודאי הייתי מנסה להגיע, אלמלא הייתי מעבר לים: יומיים צ'ימי (זמ"ל) בצפרה בסוף השבוע הקרוב, 6-7 פברואר. וגם ליום הפתוח בערבה, עם שוק איכרים מקומי ועגבניות לוהטות במו"פ ערבה, 4-5 בפברואר, תחנת "יאיר", ליד הכניסה ליישוב חצבה. פרטים: טל' 08-6592250

כרגע נמסר לי משליח במדים (של צופים) שהג'חנון של מרים מחוף מציצים נסגר לצמיתות.

2 תגובות to “מבזק נישנושים”

  1. מאת גסטרו:

    נסיעה טובה ומוצלחת !!
    גם את הקוקטייל במטבח של מאיר תפסיד ???? שאקליט לך את תזמורת המנדולינות ?
    חבל, בניתי על חברתך.
    ולגבי צ'ימי- המחירים בשמים – 88 שח למנת פהיטאס (כולה עוף, אבוקדו וטורטיות ) – אז מבחינה כלכלית הרווחת
    ומה היה תפריט ארוחת יום ההולדת של הבכור ?

  2. מאת foodha:

    בשמחה הקליטי ומחאי כפיים גם בשמי…
    אכן מחירים יפים!!! (אני מכין לנוער לא מעט עוף+גוואקמולי+ טורטיות וקישוטים)
    ובתפריט:
    "לבבות" אנטריקוט + צלעות טלה בגריל
    מבחר ירקות אנטיפסטי (פלפלונים ב-4 צבעים, כרובית, פרסה, מגוון גזרים, סלק, ברוקולי)
    סלט חסות, רוטב מיונז-תפוזים ואגזוזי מלך (הכוונה לגזיזי אגוזי מלך…)
    חומוס (וול דאן) מקושט
    פיתות
    אורז וצימוקים (חמתי הכינה)
    פלטת הדרים מפולטים(פומלית, פומלה וקלמנטינות) + פרוסות אננס
    ועוגת קדאיף-גבינה עם ציפוי טופי אגוזים של חמתי שתזכה לבריאות רבה ונחת…
    שתינו משהו איטלקי שהבטיח וקיים קצת פחות.

    ככה, משהו משפחתי קטן ולעניין.

השארת תגובה