רוזמרין מקולמר
לכבוד שנה"ל הבאה עלינו לטובה, פתחנו קלמרים, ניקינו היטב את הדיו, הוצאנו את הסרגל השקוף, ותפסנו ראש טוב בצד. חידדנו היטב שיפודי רוזמרין משיאן המשפחה, השיח המושבניק שלנו ושיפדנו את הקלמארי הסגלגלים והטריים. על כ-20 שיפודים נקבצו 60 קלמארי בגדלים שונים, ועל הכבודה הוזלפו כ-2-3 כפות שמן זית.
הגריל הודלק ובעשר הדקות שבהן אסף חום עורבב מיכל יוגורט משובח עם ש"ש כתושה 2 כפות לימון כבוש כתוש (במכתש השום) וחצי כפית סומאק.
הקלמארי בילו אך 3 דקות על הגריל, 2 מצד אחד ועוד דקה מהעבר השני, משום שאיננו רוצים בצמיגות של מחק או משהו.
כל סועד זכה בשני שיפודים עם 2-3 כפות רוטב יוגורט.
שתהייה לכולנו שנת אסכלה גבוהה.
יום שני, 01 בספטמבר 2008 בשעה 11:58
תנסה פעם להשרות ביוגרט כמה גבעולי בזיליקום עם הניצנים והפריחה. זה מוסיף ארומה נפלאה ליוגורט.
יום שני, 01 בספטמבר 2008 בשעה 17:44
מכיוון שיש לי יוגורט במקרר, בגינה בזיליקום וקישואי באלאדי עם שום בתנור הרעיון שלך יזכה לבדיקה בקרוב, תודה.