טרטר אינטיאס סלק ואננס
400 גרם אינטיאס בקוביות 1/2 ס"מ (ויש עוד הרבה דגים בים…)
סלק בינוני מבושל בקוביות קטנות
1/4 אננס טרי (4 כפות) קוביות קטנות
32 שקדים ירוקים (טריים קלופים)
חצי בצל אדום בקוביות קטנות
2 בצל ירוק פרוסים דק
4 כפות מיקס נבטונים
4 כפות נבטי רוקט
כף (או יותר) פלפל חריף קצוץ דק
כפית וחצי מלח מעושן (או אטלנטי)
3 כפות מיץ לימון או ליים
2 כפות כוסברה קצוצה.
לערבב לפני ההגשה בכוסות או גביעי זכוכית או (כמו בצילום) להניח בשכבות צבע.
יום רביעי, 09 ביולי 2008 בשעה 0:01
רעיון מסחרר במקוריות ובמראה היפה! משלך?
יום רביעי, 09 ביולי 2008 בשעה 7:53
חן חן ליאור,
אני מניח שכן, אבל כמו בהרבה תהליכי יצירה, יש השפעות נצברות.
אבל זה בהחלט לא על פי מתכון או צילום או מנה ספיציפית שראיתי.
יום רביעי, 09 ביולי 2008 בשעה 14:07
שלום רב
אהבתי את העיצוב והמתכון, ישנם מתכונים שהמרקם משתנה עם מחליפים מרכיבים.
האם ניתן להחליף את הכוסברה לפטרוזיליה?
תודה
אתי
יום רביעי, 09 ביולי 2008 בשעה 14:32
אפשר בכיף, וניתן גם להוריד בכלל, או להחליף בשמיר, עירית או עשב ירוק אחר.
בהצלחה ותיאבון.