טרטר אינטיאס סלק ואננס

  dsc02107_s.jpg

400 גרם אינטיאס בקוביות 1/2 ס"מ (ויש עוד הרבה דגים בים…)

סלק בינוני מבושל בקוביות קטנות

1/4 אננס טרי (4 כפות) קוביות קטנות

32 שקדים ירוקים (טריים קלופים)

חצי בצל אדום בקוביות קטנות

2 בצל ירוק פרוסים דק

4 כפות מיקס נבטונים

4 כפות נבטי רוקט

כף  (או יותר) פלפל חריף קצוץ דק

כפית וחצי מלח מעושן (או אטלנטי)

3 כפות מיץ לימון או ליים

2 כפות כוסברה קצוצה.

 

לערבב לפני ההגשה בכוסות או גביעי זכוכית או (כמו בצילום) להניח בשכבות צבע.

4 תגובות to “טרטר אינטיאס סלק ואננס”

  1. מאת ליאור:

    רעיון מסחרר במקוריות ובמראה היפה! משלך?

  2. מאת foodha:

    חן חן ליאור,
    אני מניח שכן, אבל כמו בהרבה תהליכי יצירה, יש השפעות נצברות.
    אבל זה בהחלט לא על פי מתכון או צילום או מנה ספיציפית שראיתי.

  3. מאת yara113:

    שלום רב
    אהבתי את העיצוב והמתכון, ישנם מתכונים שהמרקם משתנה עם מחליפים מרכיבים.
    האם ניתן להחליף את הכוסברה לפטרוזיליה?
    תודה
    אתי

  4. מאת foodha:

    אפשר בכיף, וניתן גם להוריד בכלל, או להחליף בשמיר, עירית או עשב ירוק אחר.
    בהצלחה ותיאבון.

השארת תגובה