שובה של הסביצ'ה

אחרי ליטרת הבשר המוגרל של יום השישים ותועפות החמון בעורקים, זכר יציאת ספרד לא ייפלא שפנינו לפתרון הקל – סביצ'ה. דודי מכל דג שטיפל באיזה שף פרטי (זר) של אלפיונאי כלשהו הגניב גם לעברי נתח נהדר של פלמידה לבנה 650 גרם. שנפרסה(בבית לפני הארוחה) בכבוד ובעובי של כחצי ס"מ.

  • לכך נוספו כ-100 גרם פיטנגו טרי (ומגולען) כולל המיץ.
  • אבוקדו שלם חתוך לקוביות.
  • 10 עגבניות שרי צהובות פרוסות
  • 4 כפות בצל ירוק פרוס דק
  • 2 שאלוט פרוסים דק
  • 4 כפות כוסברה
  • 2 כפיות ראשאד
  • כף צ'יפוטל מעושן קצוץ
  • מיץ מליים וחצי או לימון שלם
  • מלמעלה מלח מעושן וביצי דג מעופף בוואסבי.

100_0151.jpg 

4 מנות נהדרות שמומחי הבית טענו שהיתה מדלגת בקלות לחמישיה ב"גמר הסביצ'ה" לכך התלוו פרוסות לחם שיפון של לחם ארז.

3 תגובות to “שובה של הסביצ'ה”

  1. מאת שירה:

    ברוך השב וברוכים המתכונים…..המקומיים.

  2. מאת foodha:

    ברוכה הנמצאת!
    ואכן לא ממש הקדשתי מחשבה יתרה, אבל זו מנה שבשקט הייתה יכולה להירשם כ"ספיישל"
    ישראלי לחגיגות ה-60: פיטנגו, אבודקו, שרי צהוב, ראשאד, לימון ודג ממועדון הים התיכון?

  3. מאת שירה:

    אכן…במיוחד שילוב הפיטנגו,מחזיר אותי ל-שכונה-,כל בית היה מגודר בשיחי פיטנגו , כמה זילזלנו אז בפרי הזה…

השארת תגובה