שאריות מהמסלקה
כפי שניתן יהיה להיווכח (בקרוב) נותרו בידי רכיבי תוכן שנדרש לסלקם. בלי לדקדק בכתובים פניתי לסלט מיוחד אותו אכלתי לראשונה מידי חמתי היקרה,שהיה גם נקודת המפנה ביחסי עם הסלק. (לפני אותו מפגש כל העניין הסגול הסתכם בבורשט או חזרת סרי טעם, שהביאו לאי רצון מופגן לגעת בסלק ותוצריו).
- 2 סלקים מבושלים ומפומפמים*
- 3 ביצים קשות כנ"ל
- 50 גרם אגוזי מלך/קליפורניה קלויים וקצוצים
- שפג"ט*, מלח
- כף לימון
- 2 כפות מיונז
את הכבודה הסגלגלה הנחתי על מצע ירקרק שהכיל:
- נבטי מיקרו גרגר נחלים
- נבטי מיקרו רוקט
- רצועות דקיקות של בצל ירוק
- כוסברה ופטרוזיליה קצוצות
כתמיד ניתן וראוי לשנות ולשחק במרכיבים בהתאם לרצוי ולמצוי.
* מילון פודהה