קארפצ'ו סלמון מהודר

dsc01560s.jpg

 עוד מתמודד בכיר בקרב על הקארפצ'ו:  סלמון מקורפץ',(200 גרם) "בקבוקוני" פומלו (מ-2 פלחים), מיץ מחצי ליים, מיץ מחצי קלמנטינה (נובה), חצי כפית מלח אטלנטי, כפית גרידת לימון טרי וכמה זרזיפי שמן זית עדין.

 

אל תגיד מחר – פן יהיה מאוחר*

דרג   5 סביצ'ות  והמשך בשיגרת יומך

 

* כך נהג להכריז הקריין ב"קיר המוות" בלונה פארק בשנות ה-60 וה-70

18 תגובות to “קארפצ'ו סלמון מהודר”

  1. מאת א\:

    הרבה

  2. מאת א\:

    הרבה

  3. מאת א\:

    הרבה

  4. מאת א\:

    הרבה

  5. מאת א\:

    הרבה

  6. מאת א\:

    הרבה

  7. מאת א\:

    הרבה

  8. מאת א\:

    הרבה

  9. מאת א\:

    הרבה

  10. מאת א\:

    הרבה

  11. מאת א\:

    הרבה

  12. מאת א\:

    הרבה

  13. מאת א\:

    הרבה

  14. מאת א\:

    הרבה

  15. מאת אדון שוקו:

    איזו טעות!
    איך דירגתי אותו מקום חמישי…

    מקווה שהוא במצב טוב בדירוג הכללי…..

    בהצלחה…
    אדון שוקו

  16. מאת הצופה האופה:

    נשמע מעולה..!
    אמנם לא נתקלתי בשילוב של סלמון ופומלה אבל זה בהחלט מעניין..

    מקווה לעוד התפתחויות מעניינות בתחרות הסביצ'ות והקרפצ'יוים הנולדים
    הצופה האופה! :P

  17. מאת גסטרו:

    ככה, להתעלל באשה שיצאה מביתה ב 7 בבקר ושבה אחרי 14.5 שעות וכל מה שבא לפיה זה סנדוויץ "טוניסאי" עלק בנתניה. אבל השיחה של שתי השחורדיניות לייד פצתה על הטעם….

  18. מאת foodha:

    זה עדיף על 16 שעות חוץ עם סנביץ' פולני ושלוש בלונדג'ינג'יות…

השארת תגובה