קארפצ'ו סלמון מהודר
עוד מתמודד בכיר בקרב על הקארפצ'ו: סלמון מקורפץ',(200 גרם) "בקבוקוני" פומלו (מ-2 פלחים), מיץ מחצי ליים, מיץ מחצי קלמנטינה (נובה), חצי כפית מלח אטלנטי, כפית גרידת לימון טרי וכמה זרזיפי שמן זית עדין.
אל תגיד מחר – פן יהיה מאוחר*
דרג 5 סביצ'ות והמשך בשיגרת יומך
* כך נהג להכריז הקריין ב"קיר המוות" בלונה פארק בשנות ה-60 וה-70
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:01
הרבה
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:03
איזו טעות!
איך דירגתי אותו מקום חמישי…
מקווה שהוא במצב טוב בדירוג הכללי…..
בהצלחה…
אדון שוקו
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:04
נשמע מעולה..!
אמנם לא נתקלתי בשילוב של סלמון ופומלה אבל זה בהחלט מעניין..
מקווה לעוד התפתחויות מעניינות בתחרות הסביצ'ות והקרפצ'יוים הנולדים
הצופה האופה!
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 22:31
ככה, להתעלל באשה שיצאה מביתה ב 7 בבקר ושבה אחרי 14.5 שעות וכל מה שבא לפיה זה סנדוויץ "טוניסאי" עלק בנתניה. אבל השיחה של שתי השחורדיניות לייד פצתה על הטעם….
יום שלישי, 15 בינואר 2008 בשעה 6:01
זה עדיף על 16 שעות חוץ עם סנביץ' פולני ושלוש בלונדג'ינג'יות…