
סלט איכרים קטן ומיוחד. כל המרכיבים משוק האיכרים בנמל תל אביב. צרור אספרגוס מאודה ומצונן במים קרים. המכסה בסיס נבטים רחב הכולל מיקס נבטוטים, נבטי חמניות, נבטי חרדל, נבטי רוקט , נבטי ראשאד ונבטי צנונית. האתנחתא היחידה היא ריג'לה.על בסיס ירוק זה הומטרו שמן זית, מעט לימון , בלסמי משובח , מלח ושפג"ט*.
Posted
25 ביוני, 2008 by
foodha in
אירועים, ירקות, כללי, מתכון, שווקים |
תגובה אחת »
יום שישי, 27 ביוני 2008 בשעה 21:44
נהניתי לקרוא את הביקורת של ך על המסעדה.
ביקרתי במקום ונהניתי מאד מהארוחה.
שמחה לשמוע שהמקום עובד טוב גם כשיניב השף במילואים.