סלט קיצי שגרתי
ימים חמים, לוהטים, רוחשי פעילות וספוגי לחות והלכי רוח סוערים ברחוב. מה יותר מתאים מסלט רענן. לפיכך נתכנסו ובאו בקערה המכובדים הבאים:
חצי כוס עדשים ירוקים מונבטים באופן ביתי
צרור נאה ונקי של ארוגולה
חבילת נבטי חמניות
עירית קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
רוטב: חצי לימון, 5 כפות שמ"ז, כפית חרדל, שום כתוש, כף לימון כבוש/ קצוץ, מלח פלפל ירוק חריף קצוץ בהתאם ליכולת ספיגה/חריכה חיכית ממוצעת.
מערבבים ומוסיפים לסלט רק עם ההגשה, זורים את הצנוברים ממעל.
יום שני, 08 באוגוסט 2011 בשעה 6:03
אהבתי ינוסה במטבחי- איך אפשר לקבל עידכון על פרסום רשומה חדשה??
יום חמישי, 11 באוגוסט 2011 בשעה 0:32
שלום רב,
אשמח אם תוכל ליצור עימי קשר בבקשה במייל.
תודה,
גיא.