האטליז – שווארמת על
היכן מוצאים את אחד הקצבים החביבים עליך? באטליז! גד שביט, לשעבר במו ומו בשוק האיכרים (זא"ל) פתח מקום בגדה הדרומית של כיכר רבין. הזהרתי את בני הבית שמתקרבת מנת פיצוץ. וכך היה. במקצה הראשון הוד קצבותו המליץ על נתחוני פיקניה, ועוד בשרים משובחים אולם היהלום שבכתר המשובץ צנוברי חן ומושרה (רחמנא לצלייה) בחלב הוא דונר (שווארמה) מעולה, שמבטל את הצורך להרחיק לחיפה או ליפו…
איזה כיף, אפשר בצלחת, בסאלוף/עיראקית-מיני או בפרנה סופגנית, וגם כל סלטים ובני המחמץ טובים. כמה טוב שחזרת! שוב נשוב על טפיינו ובלעדיהם בקרוב.
יום רביעי, 27 בפברואר 2013 בשעה 13:03
הדונר שם שולטטטטטט
יום רביעי, 27 בפברואר 2013 בשעה 15:31
ותודה לכבשים שהיו ה- ORGAN דונר…
יום רביעי, 27 בפברואר 2013 בשעה 18:10
נראה מעולה, אני מקווה שאילן לא מציץ, כי אני אפגע
ובעניין אחר – בסלט שרי – אין שמן ברוטב? (מתכוונת להכין בשבת)
יום רביעי, 27 בפברואר 2013 בשעה 19:57
זה כל הרעיון – בלי מיונז ובלי שמן (ברם, למען הגילוי הנאות) באבוקדו עצמו יש לא מעט…
ואם בכל רוצה מעט יותר שמנוני – הוסיפי שמן אבוקדו.
יום שלישי, 05 במרץ 2013 בשעה 18:09
הדונר מסוכן לציבור. מזל שבד"כ יש כמה קילומטרים בינינו.
יום שלישי, 05 במרץ 2013 בשעה 21:48
אצלי זה שעה וחמש דקות ברגל ו-35 באופניים… אולי עוד פעם השבוע…?
יום שלישי, 02 בפברואר 2016 בשעה 12:03
שווארמה נהדרת, טעימה מאוד!!