
שתהיה שנה מתוקה,
הישר משולחן העבודה לקראת ערב ראש השנה, שלושת המרכיבים המתוקים שיתחברו ל-3 סלטים במהדורה חגיגית מיוחדת: קלמנטינה מיובשת, ביכורי אגוזי מקדמיה מקורמלים בדבש, וכמובן – רימונים!
וגם מידה נכונה של חמיצות, חריפות, מליחות ואוממי אם נדרש. (ובלי התמרמרות).
והעיקר שנה בריאה ופורייה.
-

Posted
15 בספטמבר, 2012 by
foodha in
כללי |
3 תגובות »
יום שבת, 15 בספטמבר 2012 בשעה 18:21
כבר דאגתי ממיעוט הפוסטים
שתהיה לכם שנה מצוינת טעימה ופוריה!
והקלמנטינה- מהיכן ?
אם ראית ביום ששי בבקר בשוקהאכרים בחורה צעירה רוטנת אך קונה 3 קג עגבניות- זו הבת שלי שסונג'רה (וגם בייביבטטה, אספרגוס, מלפפונים ולחם מלחמים)
יום שבת, 15 בספטמבר 2012 בשעה 21:56
הקלמנטינה, בדוכני הפירות היבשים,מאוד מיוחד ותורם אלמנט הפתעה בסלטים…
חג שמח וכל הכבוד על שילוב הדורות!
יום שני, 17 בספטמבר 2012 בשעה 10:02
שלום לך וחג שמח.
ניתן להירשם לקבלת עידכוני מתכונים?
אשמח לתגובה.
מיכל