סלט קיצי שגרתי

ימים חמים, לוהטים, רוחשי פעילות וספוגי לחות והלכי רוח סוערים ברחוב. מה יותר מתאים מסלט רענן. לפיכך נתכנסו ובאו בקערה המכובדים הבאים:

חצי כוס עדשים ירוקים מונבטים באופן ביתי

צרור נאה ונקי של ארוגולה

 חבילת נבטי חמניות

עירית קצוצה

2 כפות צנוברים קלויים

רוטב: חצי לימון, 5 כפות שמ"ז, כפית חרדל, שום כתוש, כף לימון כבוש/ קצוץ, מלח פלפל ירוק חריף קצוץ בהתאם ליכולת ספיגה/חריכה חיכית ממוצעת.

מערבבים ומוסיפים לסלט רק עם ההגשה, זורים את הצנוברים ממעל.

2 תגובות to “סלט קיצי שגרתי”

  1. מאת ליאורה:

    אהבתי ינוסה במטבחי- איך אפשר לקבל עידכון על פרסום רשומה חדשה??

  2. מאת מילון האוכל של ישראל:

    שלום רב,
    אשמח אם תוכל ליצור עימי קשר בבקשה במייל.
    תודה,
    גיא.

השארת תגובה