
כמה סוגי לבבות חסה (של עלה עלה) מלבבים, מלהיבים וללא רבב חתוכים לארבע. עליהם רוטב קיסר מאולתר (עם מיונז הולנדי), נשורת פרמז'ן, קרוטוני "לחמים" והצ'ופר מלמעלה; סרדינים עדינים ונמסים בפה (Sardinillas-Mar de Couso) הישר מספרד. ארוחה משגעת!

Posted
13 באפריל, 2011 by
foodha in
דגים, המלצות, ירקות, כללי, מתכון, פרודוקטים |
2 תגובות »
יום רביעי, 04 במאי 2011 בשעה 13:35
יקירי,
תענוג.
הבחירה הנכונה שלך בהרכב חומרי הגלם.. פשוט
כאילו גדלנו אצל אותו אבא…
יום רביעי, 04 במאי 2011 בשעה 14:25
הרבה בריאות ותיאבון במידה!