פסטה פסטו עם רצועות זוקיני.
סיפורנו מתחיל בתועפות ריחן בלתי נחוצים לאיש שנמסרו לי להמשך טיפול. מכיוון שנערי אוהבים לסובב פסטה על מזלגם, לא איבדתי עשתונות ונעזרתי במעבד המזון. שני (עלים) צרורות ריחן (בזיליקום) כמה כפות פרמז'ן, מעט מלח, 2 כפות צנוברים, נכנסו לסחרור וטחינה כשאט אט נוסף שמן הזית, עד הסמיכות הרצויה והצבע הירוק העמוק עם הניחוח החביב.
הפסטה הוטבלה ברותחין ל-3 דקות, בינתיים הוקפצו רצועות זוקיני צהוב-ירוק וקישואים צעירים יחד עם פרוסות שום בווק עם שמן זית. כדי ל"סגור" את הארוחה מהבחינה החלבונית נוספו קוביות של פילה עוף כבוש בלימון ועשוי על הגריל. ממעל הומטרו צנוברים קלויים.
יום שלישי, 30 בנובמבר 2010 בשעה 22:52
נראה מדהים !!! ככה פשוט..
יום רביעי, 01 בדצמבר 2010 בשעה 9:55
תודה. אכן משובח ולא מסובך…
יום רביעי, 01 בדצמבר 2010 בשעה 13:15
בעדה שלנו "הפסטו" כולל פלפל חריף בלי העוקץ (אבל עם הזרעים כדי לשמר חריפות) צרור טרי של כוסברה, מלח גס, שני שיני שום, כמה עלים של בזיליקום, חצי כפית כמון, ערבוב במעבד המזון ואז בעדינות שמן זית.
נהדר בתוך תבשילים (אורז לסוגיו, פרוסות בצל, חצילים ועגבניות כשמעליהם רוקד הירוק הירוק הזה), בטחינה וגם סתם עם גבינה לבנה על לחם שחור
יום רביעי, 01 בדצמבר 2010 בשעה 13:46
מפתה ביותר!
יום רביעי, 01 בדצמבר 2010 בשעה 21:46
נבדוק גם נבדוק מה קורה בעדות שמסביב…