סלט הדרים עם או בלי חורף
החורף ( או לפחות העונה הכרונולוגית) הינו מועד נכון להתהדר בפירות הדר. לאחת הארוחות האחרונות על שולחני פרמתי פומלה ("לבנה")משובחת (של דוכן התירסים משוק"ה) מבקבוקיה, הוספתי תפוז אדום (יבש יחסית ועסיסי של בן-דור) קצת "נתחוני" מיכל מהעץ המשפחתי בחניאל , ביססתי אותם מעט במיץ קלמנטינות שהגיע לפרקן, עיטרתי בשני חצאי פרוסת אננס וקישטתי בפטל (משעל). עונג לחיך.
יום שישי, 19 בנובמבר 2010 בשעה 23:00
שלומלום,
הגעתי דרך אוכל 101…איזה יופי של בלו!!!
לא יודעת להירשם לקבלת עדכונים דרך WORDPRESS, בבקשה הכנס/י אותי לרשימת מקבלי העדכונים דרך המייל שלי,המצורף, זה ישמח ויעניין אותי מרוד.
בתודה,
טליה
יום שבת, 20 בנובמבר 2010 בשעה 22:36
תודה טליה,
אבדוק ואשתדל לעדכן.
בשמחות.
יום ראשון, 21 בנובמבר 2010 בשעה 8:47
…יופי של בלוג נהנייתי מאד גם מהצילומים
הגעתי אליך דרך אוכל 101
לא יודעת איך להירשם לקבלת עדכונים
אודה מאד אם תצרפי אותי לרשימת מקבלי העדכונים דרך המייל שלי המצורף לעיל
המוני תודות
יום ראשון, 21 בנובמבר 2010 בשעה 15:07
מה זה אוכל 101 ? העלה לך את הרייטינג פלאים!
אגב, גם אני לא מקבלת הודעה על פוסט חדשה ורק נכנסת מיוזמתי בתקוה…