סלט סלק ועגבניות בחומץ פטל פיקנטי
אחד מהתקרובות שיעלה פודהה על שולחן החג המתקרב יהיה סלט אדמוני ומרתק:
- 2 סלקים מבושלים וחתוכים לקוביות
- 2 עגבניות גדולות (או שוות ערך) כנ"ל
- בצל אדום בינוני חתוך לקוביות
- מיקס עלים/לקט חסה/עלי רוקט/ נבטים כמצע
- 3 כפות גרגירי רימון
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- כף מיץ ליים (או לימון)
- 2 כפות חומץ פטל
- חצי כפית צ'יפוטל מעושן קצוץ
- מלח
לערבב בצנצנת בניעור נמרץ ולהמטיר על הסלט ממש לפני ההגשה.
יום שלישי, 23 בספטמבר 2008 בשעה 6:50
עגבניות מתחברות עם סלק ?
דבר אחד בטוח- אחרי מנה מהסלט אתה מכוסה מבחינת נוגדני חמצון עד שמחת תורה , לפחות.
יום שלישי, 23 בספטמבר 2008 בשעה 15:22
תודה על הרעיון
בדיוק מתבשלים כאן סלקים נפלאים ברותחין.
שנה טובה מאוד.
ש.
יום שלישי, 23 בספטמבר 2008 בשעה 16:43
נוגדי חימצון R_US
מתחברים יופי (יוצאים ביחד כאילו נועדו…)
בתיאבון בחג ובכל השנה!
יום שלישי, 30 בספטמבר 2008 בשעה 17:18
הסלט הזה, בדיוק כמצויין להלן, בתוספת עיטור קליל של עלי ריג'לה, זכה להצלחה מסחררת אמש, בסעודת ראש השנה.
נסו במטבח הקרוב לליבכם!
יום שישי, 21 בנובמבר 2008 בשעה 11:33
divine