סלט סלק ועגבניות בחומץ פטל פיקנטי

אחד מהתקרובות שיעלה פודהה על שולחן החג המתקרב יהיה סלט אדמוני ומרתק: 

  • 2 סלקים מבושלים וחתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות גדולות (או שוות ערך) כנ"ל
  • בצל אדום בינוני חתוך לקוביות
  • מיקס עלים/לקט חסה/עלי רוקט/ נבטים כמצע
  • 3 כפות גרגירי רימון

dsc02394_s.jpg

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  •  כף מיץ ליים (או לימון)
  • 2 כפות חומץ פטל
  • חצי כפית צ'יפוטל מעושן קצוץ
  • מלח

לערבב בצנצנת בניעור נמרץ ולהמטיר על הסלט ממש לפני ההגשה.

 

5 תגובות to “סלט סלק ועגבניות בחומץ פטל פיקנטי”

  1. מאת גסטרו:

    עגבניות מתחברות עם סלק ?
    דבר אחד בטוח- אחרי מנה מהסלט אתה מכוסה מבחינת נוגדני חמצון עד שמחת תורה , לפחות.

  2. מאת שחר:

    תודה על הרעיון
    בדיוק מתבשלים כאן סלקים נפלאים ברותחין.

    שנה טובה מאוד.

    ש.

  3. מאת foodha:

    נוגדי חימצון R_US
    מתחברים יופי (יוצאים ביחד כאילו נועדו…)
    בתיאבון בחג ובכל השנה!

  4. מאת foodha:

    הסלט הזה, בדיוק כמצויין להלן, בתוספת עיטור קליל של עלי ריג'לה, זכה להצלחה מסחררת אמש, בסעודת ראש השנה.
    נסו במטבח הקרוב לליבכם!

  5. מאת Kim:

    divine

השארת תגובה