Long Resting Strawberry Carpaccio
עוד מתמודד בשידור חי. לוקוס טרי טרי, "תות הנח המון". קארפצ'ו תות על פרוסות דקיקות של לוקוס, עם זילוף בלסמי מיושן, שמן זית עדין, בצל אדום, מלח ופלפל סצ'ואן. לשיפוטכם. האם תגיע הפירמידה לגמר הגדול? רק עשרה יוותרו במרוץ במוצאי השבת הקרובה. סופשבוע טעים.מי יזכה בטיול לפירמידות בעבר הירקון הצפוני? רק מי שיידרג את 5 הסביצ'ה-קארפצ'ו!
יום שישי, 18 בינואר 2008 בשעה 12:28
נדמה לי או שהדיאטה שלך היא דיאטת קרפצ'יו וסביצ'ה?
ולא שיש לי התנגדות. להיפך!
זה נראה מצויין.
אני אוהב שילובים שגם נאים וגם עושים נעים בפה.
יום שישי, 18 בינואר 2008 בשעה 14:04
משהו כזה + המון שאר ירקות.
חוץ מזה על פרוסת לחם, או כמה כפות אורז שבאים בצד אין הרבה מה לחדש…
יום שישי, 18 בינואר 2008 בשעה 15:05
חחח צודק,אם לא נייפה לנו את הצלחת,החיים יהיו מאוד אפורים ,השילובים שלך….נהדרים,רק חסר לי קצת שפג'ט,הולך נהדר עם תות,במיוחד עם הוא נח המון.
אפשר לעניין אותך עם מדליוני לפת במילוי תרד מאודה,גבינת פטה ואגוזי מלך קלויים על רוטב בלסמי ונגיעות שמן זית???יפה על הצלחת ויפה גם…..למבצע ההשלה.
יום שישי, 18 בינואר 2008 בשעה 16:23
נשמע מעניין,
אשמח למתכון.
יום שישי, 18 בינואר 2008 בשעה 18:48
בגדול..בדיוק כמו שזה כתוב,אני מאמינה שהיצרתיות שלך תתעלה עלי.
לפת בינונית ומוצקה,לקלוף ולחתוך לעגולים דקים[שפרתי את העיגול בעזרת חותכן/פורמה עגולה]
כחצי קופסת תרד,לאדות עם מעט מלח לזרוז,אידוי קל.
100 גר' גבינת פטה 5%,מפוררת קלות
חופן אגוזי מלך,קצוצים וקלויים קלות
מלח…לפי הטעם והצורך
שפג'ט או מעט צ'ילי גרוס
לקצוץ את התרד לרצועות דקות,להוסיף את הגבינה ואת אגוזי המלך,לערבב קלות .
להניח כף גדושה על עיגול הלפת ולשטח,לכסות בעיגול נוסף ולהניח מעל תלולית מהתערובת.
לערבב 2 כפות חומץ בלסאמי עם כפית שמן זית,לזלף בצלחת ההגשה ולהניח את מדליוני הלפת,לעטר בעלה תרד טרי ומעט לפת כבושה…במידה ויש.
יותר תפאורה ממתכון,במקום סלט בנאלי…..בהנאה ובתאבון.
שבת שלום.
יום שלישי, 22 בינואר 2008 בשעה 12:01
תודה שירה,
ניסינו ויצא טעים מאוד ואכן יוצא מהשיגרה.