קולסלואו עם סלק אבוקדו וואסאבי

  dsc01601s.jpg

  • חצי כרוב קצוץ דק.
  • גזר או שניים מגורדים בפומפייה
  • סלק בינוני מבושל ומגורד
  • 3 כפות בצל קצוץ או (החלק הלבן של הירוק)
  • 2-3 כפות אבוקדו קצוץ
  • 4 כפות מיץ לימון
  • כף מיונז
  • 1/2 כפית ואסאבי
  • 1/2 כפית תחליף סוכר
  • מלח ושפג"ט.

לערבב ולאכול או לשמור במקרר עד המועד.

 

6 תגובות to “קולסלואו עם סלק אבוקדו וואסאבי”

  1. מאת גסטרו:

    חצי כפית וואסבי- אבקה יבשה ? הכרוב קצוץ במעבד מזון ?
    נשמע מתכון שמישהוא בבית הזה זה (שעד גיל 19 אכל רק סטייק וצ'יפס) יאהב מאד.

  2. מאת שירה:

    שילוב מעניין וסליחה על השאלה :oops:….אני תוהה ותוהה לגבי השפג'ט….פלפל גרוס טרי אבל מה ולמי שייכת האות..ש…

    המשך והצלח.

  3. מאת foodha:

    לגסטרו:
    אפשר לנסות, אולי קצת פחות בהתחלה. אני משתמש במשחה. והכרוב גם במעבד וגם על הסכין טוב.
    לשירה, עדיין לא הגעתי ל"מילון פודהה", סליחה; פלפל שחור גרוס טרי, להלן שפגט, (בסיכול אותיות מחשש עין הרע…)

  4. מאת שירה:

    נו…ואני פותרת תשבצי הגיון….על עין הבישה של הרעה…..לא חשבתי,חשבתי אולי שום…אולי משהו שמתקשר למעט פלפל גרוס,אז עוד שאלה,איזו עין רעה תיהייה בלכתוב פשג'ט[נכון ששפג'ט נקרא נחמד יותר]חח רק שלא אפול בעוד תשובה….-הגיונית-

  5. מאת foodha:

    חס וכרפס, מותר לכתוב מה שרוצים.
    בעיני (ואוזני) השפגט חמוד יותר וספורטיבי.

  6. מאת שירה:

    ספורטיבי מאוד :P

השארת תגובה