- חצי כרוב קצוץ דק.
- גזר או שניים מגורדים בפומפייה
- סלק בינוני מבושל ומגורד
- 3 כפות בצל קצוץ או (החלק הלבן של הירוק)
- 2-3 כפות אבוקדו קצוץ
- 4 כפות מיץ לימון
- כף מיונז
- 1/2 כפית ואסאבי
- 1/2 כפית תחליף סוכר
- מלח ושפג"ט.
לערבב ולאכול או לשמור במקרר עד המועד.
Posted
16 בינואר, 2008 by
foodha in
אסיה זה כאן, ירקות, כללי, מתכון |
6 תגובות »
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 10:34
חצי כפית וואסבי- אבקה יבשה ? הכרוב קצוץ במעבד מזון ?
נשמע מתכון שמישהוא בבית הזה זה (שעד גיל 19 אכל רק סטייק וצ'יפס) יאהב מאד.
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 12:00
שילוב מעניין וסליחה על השאלה :oops:….אני תוהה ותוהה לגבי השפג'ט….פלפל גרוס טרי אבל מה ולמי שייכת האות..ש…
המשך והצלח.
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 12:53
לגסטרו:
אפשר לנסות, אולי קצת פחות בהתחלה. אני משתמש במשחה. והכרוב גם במעבד וגם על הסכין טוב.
לשירה, עדיין לא הגעתי ל"מילון פודהה", סליחה; פלפל שחור גרוס טרי, להלן שפגט, (בסיכול אותיות מחשש עין הרע…)
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 17:35
נו…ואני פותרת תשבצי הגיון….על עין הבישה של הרעה…..לא חשבתי,חשבתי אולי שום…אולי משהו שמתקשר למעט פלפל גרוס,אז עוד שאלה,איזו עין רעה תיהייה בלכתוב פשג'ט[נכון ששפג'ט נקרא נחמד יותר]חח רק שלא אפול בעוד תשובה….-הגיונית-
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 18:18
חס וכרפס, מותר לכתוב מה שרוצים.
בעיני (ואוזני) השפגט חמוד יותר וספורטיבי.
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 18:46
ספורטיבי מאוד