קבב דגים – ראשאד וטוב לו
מנה שגרתית גם בימות הפיטום, שעתה מקבלת חשיבות רבה יותר בשל קלות ההכנה, "דלות החומר" וטעמה האהוב:
לכ- 4 מנות. הצטיידו ב-600 גרם דג לבן נקי, ללא עור ועצמות. כל דג לבן טרי יתאים (דניס, בורי וכמובן מוסר, אינטיאס, לוקוס ופאלמידה לבנה) במקרה שלנו האחרונה היא המקובבת.
בצל סגול גדול או 3 שאלוט.
2 שיני שום
חצי פלפל ירוק חריף או לפי דחן*
מלח
כף שמן זית
כף לימון, ליים או יוזו.
אפשר לקצוץ בסכין גדולה וחדה אבל ראוי גם להשתמש בפולסים במעבד המזון, חסכוני בזמן ומאמץ. לקבב ידנית לקבבונים. להניח על הגריל לדקתיים מכל צד.
מוגש עם יוגורט בופאלו ביצרון וראשאד טרי משוק הכרמל.
יום שלישי, 08 בינואר 2008 בשעה 0:05
נראה ונשמע נהדר..
אני תמיד מעדיף את החיתוך, בשני סכינים . המרקם יוצא אחרת.
יום שלישי, 08 בינואר 2008 בשעה 14:34
פשוט פיצוץ!
נהנתי מכל ביס וביס….תענוג לכל הגוף…
נראה שאתה תותח בכל מאכל עם דגים….(וגם עם כל סוג מאכל אחר)
תוספת היוגורט מוסיפה פלאים!
בתודה רבה רבה רבה!
האחים האכלנים
יום שלישי, 08 בינואר 2008 בשעה 20:31
מנה מדהימה , דלת קלוריות ומשביעה..
הבעייה היחידה שאחרי השום לא נעים להתנשק …
אבל מה זה נשיקה לעומת ארוחת צהרים טובה
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 7:19
אי שם ממלכת השניצלים והשטרודלים, אני נזכר במנה היפה הזאת וכמובן דלת הקלוריות – - ורק מלחשוב עליה הורדתי כבר קילו.
חזק ואמץ אל תשבר…
מאת
הגורס וגב' פופקורן שחושבים עליך
יום חמישי, 17 בינואר 2008 בשעה 7:25
המון הצלחה ותודה רבה,
ובתיאבון בש+ש.