מסע שורשים

היום יצאנו,  הירקן, התנור, המשפחה ואני למסע שורשים. לא. לא בטריפולי או בפלונסק, לא בפלובדיב  או בריסל. מסע שבאמצע הדרך ימלא את התנור, לקראת סופה את קרבינו וממש לסיום את צנרת התברואה עירונית והתקווה שיוותרו ברשותנו רק כמה מינראלים, ויטמינים וקלוריות סוררות.

לשתי תבניות גדולות נחתכו פיסות גדולות של סלק, גזר, פרסה, בצל, עגבניות, שומר, כרובית.

עליהם המטרתי תערובת של 5 כפות שמן זית, 2 שיני שום וכמות זהה של ג'ינג'ר קצוץ', 5 כפות סויה, 3 כפות רוטב חריף, כפית רכז רימונים, 3 כפות בלסמי ו-4 כפות מים.

dsc01530s.jpg

תנור 180 מעלות תבניות קבריולה. אחרי 20 דקות לתת ניעור והזזה של האובייקטים למען האחדת צבע וברק מכל הכיוונים. להמשיך עד שהירקות נצרבים היטב מכל הצדדים, לפחות כשעה.

7 תגובות to “מסע שורשים”

  1. מאת הגיסה:

    נראה פיצוץ. מתה מרעב…

  2. מאת גברת פופקורן:

    נראה לי שזו ארוחת הערב שלנו להיום…..

  3. מאת foodha:

    קצת יוגורט בצד לא יזיק.

  4. מאת גסטרו:

    אצלנו זו תוספת לארוחת ליל ששי כמעט קבועה , כשאני מתעצלת אני מזרזפת רוטב טריאקי (של קיקומן) , תחילה מכסה בניר אלומיום ואופה על טורוב ולאחר כ 30 דקות מסירה.
    נסה אנסה את הרוטב שלך, 4 כפות המים מצאו חן בעיני.

  5. מאת שירה:

    מצויין…אהבתי את תוספת רכז הרימון.

  6. מאת פודהה:

    לבריאות ובהצלחה!

  7. מאת הגרגרנית:

    כל אחד והשורשים שלו… אז הרשינו לעצמנו לסלק את הסלק (שהרי זה מקור שמו..) ולהוסיף ארטישוק ירושלמי ושומים חצויים.
    כדי לכפר על חוסר המשמעת – הרוטב יושם בדייקנות והתוצאה – פיצוץ!!!!!!!!!!
    תודה

השארת תגובה