המלצות השבוע:
אני די מחבב את אנטוני בורדין ועוללותיו, למשל באתר האוכל אי-גאלט, שם גם כתב לא מעט, Anthony Bourdain: No Reservations . גמאתי כמה מספריו, וכעת סוף סוף (גם) על מרקענו במסעותיו אחרי הבילתי אכיל. אין לי ספק שאפילו את ויקה הוא היה מביס. יש לו שתי תוכניות (המשודרות בארץ) במקביל; אחת בערוץ החיים הטובים והשנייה
בערוץ האוכל. שווה לנסות ולראות אם מתחברים וזורמים איתו. הוא נהנתן, מעשן, שותה בכיף וחסר מעצורים בכל דבר המוגדר כמזון; כריש רקוב, אשכי כבש מוחמצים,ועוד נפלאות המטבח האיסלנדי (אמש). הוא מנסה הכול ולעיני מארחיו מתנהג בנימוס רב, ורק אחר כך מתייחד עם המצלמה ובדרך הומוריסטית-צינית משחרר את האיכס. ( ערוץ החיים הטובים שישי 22:30 / שבת 18:00 )
בסוף השבוע גם נגלה לי אתר/קהילה יעיל מלא אינפורמציה וכל מיני אפשרויות מעניינות:.
MEVASHLIM של חיים כהן וד"ר אלי לנדאו, שמאז ומתמיד היו בצד הטוב של הצלחת. מבשלים מאוד ידידותי עם המון מתכונים. אהבתי ביותר את ה"עצים" ששתלו (אפילו שט"ו בשבט כבר אחרינו) עץ המרכיבים ועץ המטבחים, ניסיון מוצלח לאנדקס את מכלול מרכיבי המזון וסוגי המטבחים. כך שמי שרוצה לחפש או ליצור מתכון יכול לבחור ממגוון האפשרויות השופע.
עץ המרכיבים, שווה לקחת קצת זמן ו"לטפס" ויש המון כתבות מעניינות. על סרטי אוכל ואחרים.
כאמור, שווה עיון.
(ולא כמו שבני העשרה שלי הביאו מושג חדש:
אשווזית – אמא שווה….יון )
יום ראשון, 27 בינואר 2008 בשעה 15:39
עד כה אפס תגובות
למה ציפית? למה להגיב קודם? לאתר המהמם או להערה המהממת עוד יותר בסיפא של הפוסט?
יום ראשון, 27 בינואר 2008 בשעה 18:20
השאלה הגדולה כמובן, בתור בעל מחד ואב לשני בני עשרה מאידך, מנקודת מבטו של בן התשחורת, האם רצוי שאימך תזכה בכינוי או לא?
במחזור של בני הגדול יותר יש לפחות 2 אשווזיות לא אנונימיות….
יום ראשון, 27 בינואר 2008 בשעה 21:51
אם סרטים על אוכל מעניינים אותך/כם,ממליצה בחום לראות את הסרט-הטעם של עדן-
כרגע רק בדי וי די,הוא הוקרן עד לא מזמן בסנימטקים.סרט מקסים ומעורר מחשבות.
יום ראשון, 27 בינואר 2008 בשעה 22:05
פודהה, בטח לא תהיה מופתע לשמוע שכבר לפני כמה עשורי שנים, בכל מחזור היו כמה אשוזיות כאלה. היו אגב, גם כמה מורות כאלה רק שלא קראו להן, בטח לא בקול רם, וגם לא כינו אותן ככה. :
ולגבי השאלה… שאלה טובה. לא?