דו"ח וויניגרט
חיכינו לו לא מעט והנה זה מגיע; סלט קטן יפה לעין וטוב לחיך, מתאים לכל אחד ואחת, גם אם החבר'ה (מאחורי הגב) מכנים בשמות כמו "אופי טוב – עובי דוב":
- פילה של חסה ערבית (לבבות).
- נבטים לסוגיהם הרבים ומתרבים.
- עלי בייבי ומיקרו.
- עגבניות מיני שרי.
- גזרי הדוד משה (עכשיו עונת "מעוגלי הקצה" המשובחים).
רוטב בסיסי :
- מיץ מחצי לימון טרי.
- כף בלסמי משובח (FINI למשל, יש בקבוק של ליטר די חסכוני בחינאווי).
- 3 כפות שמ"ז.
- כפית חרדל.
- ש"ש כתושה.
- מעט שפג"ט.
- מלח.
לצנצן ולערבל היטב ולטפטף על הסלט רק כשיושבים לאכול (את הסלט). וודאי שאפשר לשנות ולגוון.
האם כבר שלחת את 5 הסביצ'ות שלך לתחרות הגדולה?
כדאי למהר ולשגר לפני שיסגר!
↓↓↓↓↓↓
יום שישי, 11 בינואר 2008 בשעה 18:47
אני אוהב סלטים צבעוניים…
אבל שאלה בכל זאת: מה זה שפג"ט?
יום שישי, 11 בינואר 2008 בשעה 20:33
צודק.
ועד שאמצא את האפשרות הטכנולוגית למילון FOODHA בקישור בצד:
פלפל שחור גרוס טרי (להלן שפג"ט, בסיכול אותיות מחשש עין הרע וחרקים מפולפלים).
יום שבת, 12 בינואר 2008 בשעה 12:52
תנסה בפעם הבאה להפחית כמות שמן ובמקום קצת מיץ תפוזים או קלמנטינות
ואם יש לך (ןסביר מאד שיש ) את המגרדת של מיקרופליין- לגרר את קליפת הלימון לפני סחיטתו ישירות על הסלט או לצנצנת.
יום שני, 14 בינואר 2008 בשעה 21:11
נראה מאוד טעים..
הצבעים ממש "מושכים" וממש יש לי רצון להתפנק על איזה סלט צונן..
אשמח עם תוסיף מתכונים נוספים לסלטים!
הצופה האופה