קולורבי חורפי רענן הוא ירק משובח לנישנוש ביניים. קולורבי קלוף טרי פרוס ובזוק במלח משובח, במקרה שלפנינו; מלח חמר מהוואי, אבל כל מלח יכול להיות מלך, אטלנטי, פלור-דה סל וגם סתם אצן (מלח רץ) יתנו קונטרה נאותה לשביבי המתיקות שיש בירוק ובסגול.
Posted
25 בדצמבר, 2007 by
foodha in
ירקות, מתכון |
3 תגובות »
יום ראשון, 30 בדצמבר 2007 בשעה 22:10
הכנו עם מלח גס רגיל, היה מצוין.
איפה קונים מלח חמר מהוואי?
יום ראשון, 30 בדצמבר 2007 בשעה 23:05
הבאתי, יבוא אישי במוזוודה מארה"ב.
נראה אולי אעשה הגרלה בין המגיבים המתמידים.
והפרס יהיה מלחים א' מלחים ב'…..
נבדוק בשנה הבאה.
יום שבת, 05 בינואר 2008 בשעה 19:23
תרשום אותנו להגרלה
חובבי הפופקורן