סשימי אינטיאס – העידן החדש
מתכונת ביתית מהירה, שנקטפה מאילנות גבוהים כנובו (NOBUYUKI MATSUHISA ) ומאמיניו ובאוריג'ינל נקרא new style sashimi:
כ-120- 100 גרם דג לסשימי בפרוסות של כ-3 מ"מ.
כף שמן שומשום (עדיף קלוי- אסיאתי).
חצי כפית ואסאבי.
כף חומץ אורז.
כפית שום קצוץ דק.
כפית ג'ינג'ר קצוץ דק.
לערבב ולזלף שוויונית על פרוסות הדגים.
לסחוט מיץ מליים או לימון על הדגים. (כמה טיפות על כל פרוסה). להגיש מייד עם מקלות.
יום שישי, 28 בדצמבר 2007 בשעה 0:12
תודה לכל המאחלים והתומכים בצדקת הדרך.
ולכותבת החביבה מאיזור רמת אביב: שני מקומות לדגים בצפון הקרוב (יחסית) הם דלישס (נאות אפקה) ומובי דיק (הדר יוסף).
יום שבת, 29 בדצמבר 2007 בשעה 14:19
אתה פשוט לא מפסיק להפתיע אותנו במתכונים יוצאים מן הכלל!
ניסינו את המתכון הנ"ל וללא ספק גם הוא מאוד טעים ומלא בטעמים.
שוב תודה ונמשיך לנסות את מתכונך הבאים….
בתודה,
האחים האכלנים