* חזה טבעוף בגריל בשמן זית, זעתר וסומאק.
* רצועות זוקיני ירוק וחצאי פלפלוני פרובלנו בגריל במשרה מהירה, (כף שמ"ז, כפית סרירצ'ה וכף רוטב טריאקי).
* חציל באלאדי קלוי בגריל עם טיפות טחינה בלימון, שום ושפע פטרוזיליה.
* פיתה מיני כבתמונה, מהמאפייה ברח' יפת ביפו, כמה חנויות דרומה מ"עבדו – דגים".
Posted
31 בדצמבר, 2007 by
foodha in
בשר, ירקות, כללי, לחם וצעצועים, מתכון |
תגובה אחת »
יום חמישי, 10 בינואר 2008 בשעה 21:20
פשוט רעיון גאוני,אין לי מושג היכן להגיב….מקווה שזה המקום הנכון,
אני כבר שנה במסע הזה,קצת תקועה…בכל זאת אחרי שנה יש חשקים קצת לעבר,הדרך שלך נהדרת ונכונה,כך עשיתי גם,בלי הנחיות/איסורים/יסורים.השלתי….הרבה ודי בקלות.
חזק ואמץ,אתה עושה עבודה נהדרת.
המתכונים נהדרים כמו כן הצילומים ומי אמר שאוכל דל פחממות הוא לא…..אוכל