כרובית בשמי ברלין

האמת, הכותרת מטעה. בכלל מדובר על כרובית בסיר אידוי עם שאריות רוטב היוגורט  החביב  מחשיפת הפונדו הדרמטית. ובעצם יש אפשרות נוספת, טעימה יותר ולפיכך, אהובה על Foodha  ואנשי חצרו, פשוטה ומזמינה:שוטפים ומנקים כרובית טרייה ובריאה.  חותכים לפרחים בגודל סביר. מניחים בתבנית המתאימה לטוסטר אובן או לתנור, מפעילים את כור ההיתוך ל- 180 מעלות.  מפזרים על הכרובית מלח ופלפל שחור גרוס טרי, להלן שפגט, (בסיכול אותיות מחשש עין הרע…)   וכאן מצטרפות הקלוריות הנעימות; מטפטפים באופן שוויוני 2 כפות שמן זית על כל  פרחי הכרובית שבתבנית. אחרי 15-20 דקות תתחיל הכרובית להיצלות ולהשחים ואז ניתן להפוך בה כדי להצליח בכל החזיתות. בחלוף כ-40 דקות  היא מוכנה כטרף קל.

 (לבקשת המשפחה לא נצרף הפעם את תצלומה של הנידונה לצלייה)

4 תגובות to “כרובית בשמי ברלין”

  1. מאת גברת פופקורן:

    נשמע מצוין ולא מסובך, קנינו את הרעיון ננסה ונספר בהמשך איך היה.

  2. מאת נורית:

    ניסיתי. דיאטטתי וטעים.

  3. מאת עבאדי:

    אמא הכינה לנו ו…

    "זהה… ממש טעים!!"

    עבאדי

  4. מאת foodha:

    לבריאות, אצלנו זה נוהל שבועי.

השארת תגובה