כרובית בשמי ברלין
האמת, הכותרת מטעה. בכלל מדובר על כרובית בסיר אידוי עם שאריות רוטב היוגורט החביב מחשיפת הפונדו הדרמטית. ובעצם יש אפשרות נוספת, טעימה יותר ולפיכך, אהובה על Foodha ואנשי חצרו, פשוטה ומזמינה:שוטפים ומנקים כרובית טרייה ובריאה. חותכים לפרחים בגודל סביר. מניחים בתבנית המתאימה לטוסטר אובן או לתנור, מפעילים את כור ההיתוך ל- 180 מעלות. מפזרים על הכרובית מלח ופלפל שחור גרוס טרי, להלן שפגט, (בסיכול אותיות מחשש עין הרע…) וכאן מצטרפות הקלוריות הנעימות; מטפטפים באופן שוויוני 2 כפות שמן זית על כל פרחי הכרובית שבתבנית. אחרי 15-20 דקות תתחיל הכרובית להיצלות ולהשחים ואז ניתן להפוך בה כדי להצליח בכל החזיתות. בחלוף כ-40 דקות היא מוכנה כטרף קל.
(לבקשת המשפחה לא נצרף הפעם את תצלומה של הנידונה לצלייה)
יום חמישי, 27 בדצמבר 2007 בשעה 19:06
נשמע מצוין ולא מסובך, קנינו את הרעיון ננסה ונספר בהמשך איך היה.
יום שלישי, 01 בינואר 2008 בשעה 12:25
ניסיתי. דיאטטתי וטעים.
יום שבת, 05 בינואר 2008 בשעה 19:43
אמא הכינה לנו ו…
"זהה… ממש טעים!!"
עבאדי
יום שבת, 05 בינואר 2008 בשעה 20:01
לבריאות, אצלנו זה נוהל שבועי.